Hey! Ik ben Angelique Houtveen, radio-dj voor KRO-NCRV op NPO 3FM. Elke werkdag te horen in de middag tussen 13:00 en 16:00 uur. In mijn podcast 'Angelique's Voice Notes' deel ik mijn gedachtes over liefde, grenzen, ziek zijn en mijn reis door het leven.

Ook maak ik elke maand de muziek column in LINDA Magazine. Regelmatig schuif ik aan bij tv talkshows om te praten over muziek en in 2017 zat ik in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

En verder? Ik werk op dit moment aan een boek en geef lezingen. Meestal gaan ze over muziek of mijn ervaringen met chronische ziektes. Vaak en combinatie van, want muziek heeft mij op veel belangrijke momenten erdoorheen gesleept.

Voor WOMEN.INC heb ik de podcastreeks 'Komt een Mens bij de Dokter' gemaakt over de gezondheidszorg en regelmatig presenteer ik op evenementen over muziek en/of zorg.

Voor het KRO-NCRV programma Kindertijd heb ik onlangs de voice-over ingesproken. Ook in de Spotify-advertenties van Lizzo hoorde je mijn stem. Dat soort stemmenwerk vind ik tof om te doen.

Binnenkort vertel ik je meer over mijn bezigheden. Maar je mag er altijd naar vragen via info@thisisangelique.com

“Muziek is een enorm krachtige bron om je gevoelens de ruimte te geven”

Liefde voor muziek, thuiskomen bij jezelf,

ruimte voor alle emoties

© 2020 Angelique Houtveen