top of page
Zoeken

Ep 01: Gewoon doen joh

Zo, een hele goedemorgen. Ik ben me toch een partij enthousiast opgestaan.

Ik werd wakker en ik loop al een tijdje te spelen met het idee om podcasts te maken.


Ik luister heel veel podcasts, Amerikaanse podcasts, bv Super Soul Sunday van Oprah Winfrey met toffe interviews. Maar ook de Popcast van de New York Times die echt over muziek gaat. En die van ondernemer uit Nederland: Eelco de Boer.


En telkens denk ik, ik wil ook iets vertellen. Nou heb ik laatst met vrienden/3FM collega, Vera Siemons, een muziek podcast opgenomen. En we zaten te bedenken, hoe moeten we dat dan uploaden, moet dat via een rss feed? Allemaal dingen die het lastiger maken om een podcast online te gooien.


Een tijd geleden kwam er een artikel online over Anchor en dat zij ook podcast distributie gaan doen. Ik ben daar ingedoken en bedacht mij: omg het is nu zo simpel om een podcast te maken en deze ook te verspreiden via verschillende platformen. Dat maakt mij zo blij, want ik heb het gevoel dat ik veel meer wil delen. Zowel muziekpodcasts als gewoon muziek met je delen, wat ik ook op de radio bij 3FM met je deel.


Maar ook gewoon af en toe inzichten of dingen die ik bedenk. Ik luister veel naar de podcast van Eelco de Boer en hij neemt soms gewoon op zijn telefoon een inzicht op, iets wat hij gewoon wil delen. Dat vind ik zo fijn. Ik volg best wat mensen die hun inzichten over de liefde, business of gewoon het leven delen.


Soms kan je er niets mee maar soms is het gewoon ff horen hoe andere mensen over bepaalde situaties nadenken zodat jij daar ook weer verder over kan nadenken. Hoe je er zelf instaat, het zet je altijd aan het denken.


En dat ik wil ik ook graag doen maar ik heb niet een heel team voor me werken, maar als dit werkt hoe ik denk dat het werkt, dan is het echt te gek.


Ik ga er even mee stoeien. Jeej.


Gepubliceerd: 3 maart 2018

Side-note: in deze eerste episode heb ik net Anchor ontdekt en probeer ik het uit. Inmiddels gebruik ik Buzzsprout voor het uploaden van mijn podcast. Dit is een transcript van de audio, vrij 'vertaald'. Wil je liever luisteren? Zoek Angelique's Voice Notes op in Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Google Podcast of luister hieronder.


Recente blogposts

Alles weergeven

Ep 72: Go with the Flow

Je overgeven aan de flow van het leven. Een beetje zoals in de film Yes Man! Tegen alles ja zeggen en kijken waar het leven je brengt. Misschien een beetje extreem maar wel interessant om na te denk

Ep 71: Thuiskomen bij jezelf

In mijn dagboek uit 2017 vond ik een stukje dat opnieuw raakte. Over jezelf soms kwijt kunnen raken en je weg naar huis vinden. Dit is een transcript aka uitgeschreven versie van Angelique's Voice Not

Ep 70: De druk om deze tijd te benutten

Dit is een transcript aka uitgeschreven versie van Angelique's Voice Notes. Wil je liever luisteren naar deze podcast? Scroll naar beneden voor linkjes. Coming soon... Gepubliceerd: 21 maart 2020 Side

Comments


bottom of page