Zoeken

Ep 05: De invloed van meningen op mijn muziekkeuze

Wat is nou de toegevoegde waarde van een radio-dj in deze tijd? Ik stel mezelf deze vraag regelmatig en dacht er vandaag weer aan toen ik het nieuws over Dotan en zijn 'trollenleger' las. Blijkbaar werd er een leger aan nep-accounts ingezet om positieve reacties te plaatsen onder zijn berichten.


Ik vraag mezelf in deze episode hardop af of deze reacties ook invloed hebben op de muziek die ik draai. En wat belangrijk is om te onthouden als je iets (muziek of iets anders) deelt met de wereld.


Dit is een transcript aka uitgeschreven versie van Angelique's Voice Notes. Wil je liever luisteren naar deze podcast? Scroll naar beneden voor linkjes.


Transcript coming soon...


Gepubliceerd op: 14 april 2018


Side-note: Dit is een transcript van de audio, vrij 'vertaald'. Wil je liever luisteren? Zoek Angelique's Voice Notes op in Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Google Podcast of luister hieronder.© 2020 Angelique Houtveen