Zoeken

Ep 34: Muziek als therapie

Boost Your Mood with Music is mijn motto. Het is ook de naam van mijn cursus over hoe muziek je kan helpen om je dichter bij je emoties kan brengen. Een cursus die ik nog veel meer wil gaan geven en een onderwerp waar ik nog veel meer over wil weten. In deze episode deel ik wat ik ook deel in veel workshops en lezingen. Hoe muziek voor mij werkt om gevoelens toe te laten, te voelen en echt te doorleven. En hoe het wellicht ook voor jou goed kan werken.


Dit is een transcript aka uitgeschreven versie van Angelique's Voice Notes. Wil je liever luisteren naar deze podcast? Scroll naar beneden voor linkjes.


Coming soon...


Gepubliceerd: 21 maart 2019

Side-note: Dit is een transcript van de audio, vrij 'vertaald'. Wil je liever luisteren? Zoek Angelique's Voice Notes op in Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Google Podcast of luister hieronder.
© 2020 Angelique Houtveen