Zoeken

Ep 67: Controle loslaten wanneer je alles NU wilt oplossen

Het moet NU geregeld worden, dan kan ik verder. Er moet NU duidelijkheid zijn in een situatie anders kan ik niet rusten. Van die gedachtes die mij soms overkomen en waardoor ik obsessief ga zoeken naar antwoorden. Durven loslaten en vertrouwen werkt het beste maar dat is soms best lastig. Ik deel mijn ervaringen met deze gevoelens.


Dit is een transcript aka uitgeschreven versie van Angelique's Voice Notes. Wil je liever luisteren naar deze podcast? Scroll naar beneden voor linkjes.


Coming soon...


Gepubliceerd: 29 februari 2020

Side-note: Dit is een transcript van de audio, vrij 'vertaald'. Wil je liever luisteren? Zoek Angelique's Voice Notes op in Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Google Podcast of luister hieronder.


© 2020 Angelique Houtveen