Zoeken

Ep 68: Waarom meer aandacht voor endometriose belangrijk is

Maart is Endometriose Awareness Month. Een maand om meer bewustzijn te creëren voor de aandoening endometriose. 1 op de 10 vrouwen heeft er last van maar veel mensen hebben het woord nooit gehoord. Zelf heb ik ook mee te maken en ben ik vorig jaar geopereerd. In deze episode vertel ik meer over mijn pad daarin en leg ik nog eens uit wat het is en waarom je moet vertrouwen op jezelf.


Dit is een transcript aka uitgeschreven versie van Angelique's Voice Notes. Wil je liever luisteren naar deze podcast? Scroll naar beneden voor linkjes.


Coming soon...


Gepubliceerd: 7 maart 2020

Side-note: Dit is een transcript van de audio, vrij 'vertaald'. Wil je liever luisteren? Zoek Angelique's Voice Notes op in Apple Podcast, Spotify, Soundcloud, Google Podcast of luister hieronder.


© 2020 Angelique Houtveen